BejelentésEgészség és siker

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egészség és Siker
A Flavon Max már több ezer ember számára vált életmóddá, hiszen közös célunk, hogy emberek százezrei érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat segítenek.
Célunk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét.
Dinamikus növekedés
A Flavon Max Fogyasztói Klub mindössze két év alatt vált meghatározó MLM-vállalattá a magyar piacon.
Piaci növekedésünk intenzitásával lépést tartva 2006-ban megnyitottuk saját gyártóüzemünket, amely minden elvárásnak megfelelő, magas technológiai színvonalon alkalmas termékeink előállítására.

A siker titka
Az egyedi termékek, melyekhez kizárólag a Flavon Max Fogyasztói Klubon keresztül juthatnak a fogyasztók. Ezek különleges gyártási eljárását, a hozzá kapcsolódó védjegyeket, szabadalmakat az anyacég birtokolja. A garancia 2 év alatt több százezer eladott termék.
Visszaosztási rendszer, amely egyszerű és áttekinthető. A maximális visszaosztás mellé minimális elvárás-rendszert illesztettünk, mert nekünk fontos, hogy anyagilag is megérje klubtagunkká válnia.
Cégháttér, ami dinamikusan növekszik, adósságmentes és megbízható. Forgalma, felépítése, üzletpolitikája nyilvános és hozzáférhető.
A Flavon Max minden feltételnek megfelel: kiváló és egyedülálló termékeink vannak, melyekhez az egész világon versenyképes visszaosztási tervet kapcsoltunk; mindezek hátterét pedig egy több mint 10 éve működő és nyereséges cég biztosítja.
Csatlakozzon Ön is a Flavon Max Fogyasztói Klubhoz, legyen tagja egy egészséges és sikeres csapatnak!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!